Feronerie

ACTIVPILOT


   Prin ActivPilot am cuprins toate solutiile într-un singur sistem, care în viitor va deveni un nou standard. Sistemul se bazează pe tehnica de feronerie cunoscută AutoPilot. Am preluat şi am optimizat în continuare toate avantajele apreciate ale acestei generaţii – indiferent că este vorba despre siguranţa foarfecelui, piesele lungi uşor de prelucrat sau închiderea progresivă a foarfecelui. Pentru noua generaţie de feronerie se menţine înlănţuirea în sistem inteligenţa în forţă şi în formă a componentelor. ActivPilot este un sistem modular inteligent, bine structurat, care în final duce la reducerea drastică a componentelor constructive

Protecție antiefracție

Standardul de calitate Winkhaus este deosebit – toate plăcuțele de închidere de siguranţă sunt prevăzute cu un corp de oţel. Siguranţă și pentru viitor: ferestrele de securitate pot fi echipate, chiar şi ulterior, cu feronerie până la WK2.

Ajustare ușoară

Bolțul de deschidere octogonal poate fi ajustat simplu, cu mâna – pentru o închidere etanşă excelentă, în câteva secunde. Cu acest nou sistem de închidere, activPilot este o feronerie pentru ferestre, unică pe plan mondial.

Înaltă calitate

Nivelul înalt de calitate al feroneriei Winkhaus activPilot este certificat de verificarea pe viață RAL. Aceasta vă oferă siguranţa achiziţionării unui produs de calitate, nivel care se va păstra pe întreaga durată de viaţa.

Economie de energie

Prin aerisirea cu fante multiple activPilot, canaturile ferestrelor pot fi rabatate pe distanţe diferite. Aceasta face posibilă o aerisire de durată, fără pierderi semnificative de energie. Astfel vă sunt menajate atât sănătatea, cât şi portofelul.

Design atractiv

Designul atractiv al sistemelor de feronerie activPilot conferă ferestrelor o notă distinctivă. Canturile rotunjite sunt prietenoase la atingere şi ușor de curățat

Flexibilitate în echiparea ulterioară

Sistemul de feronerie activPilot poate fi extins uşor cu funcţii suplimentare, ca de exempu cu un ridicător de canat pentru o închidere şi mai uşoară. Specialistul nostru vă sfătuieşte cu plăcere.

01.

01.

ActivPilot

Din câteva mişcari o ajustare perfectă. Confortabil, sigur, etanş.

 – Standard de calitate Winkhaus pe bază de oțel le pune probleme spărgătorilor.
 – Fără egal! Reglare cu mâna.
 – Simbolul de calitate RAL semnifică o calitate reală
 – Cu activPilot nu încălziți în zadar.
 – Designul estetic al elementelor de feronerie activPilot sporește valoarea ferestrelor dumneavoastră.
 – Feroneria activPilot poate fi echipată oricând cu opționale

02.

ActivPilot Confort

Soluţia adecvată pentru o aerisire sănătoasă

   Soluția confortabilă pentru o igienă sănătoasă în locuință. Ferestrele moderne sunt orientate spre cerințele crescânde în ceea ce privește izolarea termică și economia de energie. Problema în acest caz: Etanșeitatea ridicata a construcțiilor de ferestre din zilele noastre face necesară posibilitatea unui schimb suficient de aer în locuință. În special în baie, bucătărie și dormitor umiditatea aerului are un grad ridicat, fiind necesară aerisirea regulată. În caz contrar se pot raspândi mucegaiul și sporii, periclitând sănătatea și deteriorând materialul de construcție. Deschiderea în plan paralel a sistemului autoPilot Comfort este soluția ideală și confortabilă pentru această problemă. Astfel asigurați o mai buna igienă a locuinței. O senzație plăcută.

  Nu există curenți de aer și nu se trântesc ferestrele
  Mai multă siguranță în cazul lipsei de acasă
  Prin comparație cu ferestrele uzuale oscilo-batante, autoPilot Comfort dispune, pe lângă posibilitătile de deschidere „batantă” şi „oscilantă” și de o altă dimensiune de deschidere: „deschiderea în plan paralel“. Fereastra este foarte uşor de adus în această poziţie. Nu trebuie decât să rotiţi mânerul ferestrei cu 180°. Canatul ferestrei va fi plasat în paralel cu rama. Se formează o fantă cu lăţimea de 6 mm, care permite o aerisire naturală şi sigură în orice condiţii atmosferice.

Important: În această poziție se menține clasa de rezistență antiefractie WK 1, la fel ca în cazul ferestrei închise. Ce e sigur e sigur !!

02.

03.

03.

ActivPilot Select

Feroneria invizibilă 100%, cu balamale ascunse în cantul de toc

Ferestrele PVC cu feronerie ActivPilot Select se deosebesc prin eleganţa atemporală. Balamalele montate în fereastră nu sunt vizibile, de aceea reprezintă o soluţie ideală pentru clienţii care apreciază aspectul estetic şi soluţiile inedite. Ferestrele dotate cu aceste tipuri de feronerie sunt potrivite pentru arhitectura modernă, dar pot fi utilizate şi în monumentele care trebuie renovate. Datorită acestui tip de feronerie ferestrele monumentelor îşi păstrează stilul iniţial.

 

Feroneria standard este potrivită pentru ferestre cu masa aripii de 100 kg
 
  • feronerie ascunsă în totalitate ceea ce subliniază aspectul estetic al întregii ferestre
  • sarcina admisă a feroneriei de 100 kg, cu posibilitatea de adaptare până la 150 kg
  • clemă antiefracţie în aripa de deschidere rabatare
  • posedă posibilitatea de ajustare a presiunii
  • microînclinare

04.

Sistemul de siguranță Winkhaus

Prin lansarea zăvorului basculant firma Winkhaus a impus noi standarde în domeniul tehnicii pentru uși.

   Producătorilor de uși de siguranță cu închidere multipunct, Winkhaus le deschide numeroase oportunități pentru o ofensivă de marketing orientată către clienții finali, bazată pe avantajele oferite de aceste produse. În acest sens tendințele sunt de sporire a securității și de creștere a cerințelor de confort și design.

Un avantaj suplimentar pentru clienţii finali din domeniul privat îl reprezintă încuietoarea cu mecanism de întredeschidere. Acestea permit întredeschiderea ușilor fără a fi posibil accesul nedorit. Funcția de întredeschidere poate fi debolcată și din exterior, cu ajutorul cheii, în mod similar ușilor normale.

Sortiment extins de produse:

 – Încuietoare cu excentric
 – Încuietorile multiple cu zăvor basculant
 – Încuietoarea triplă cu funcție de întredeschidere
 – Încuietoarea mecanică / electronică
 – Încuietoarea pentru uși de evacuare
 – Încuietoarea pentru uși antifoc

04.