Frumusete la exterior, confort la interior

SGG PLANITHERM® BRONZE este o noua generatie de sticla „4 anotimpuri”, care anticipeaza noile standarde arhitecturale contemporane moderne, remarcându-se printr-o estetica speciala si performante sporite.

Impactul vizual al sticlei SGG PLANITHERM® BRONZE este sporit în combinatie cu utilizarea tâmplariei din lemn (sau cu aspect de lemn), oferind casei sau apartamentului tau un aspect deosebit prin reflexiile bronze, dar si prin design si functionalitate.

Depunerile SGG PLANITHERM® BRONZE se obtin prin sputerizare catodica în instalatii speciale (magnetron), în conditii de vid înaintat si atmosfera controlata. Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusa si au dubla proprietate: reflecta radiatiile infrarosii, caracteristice caldurii provenita din încalzire si, în acelasi timp, reflecta o mare parte a energiei solare. Sticla SGG PLANITHERM® BRONZE reflecta în mod eficient razele solare pe timpul verii si mentine caldura în interior pe timpul iernii, asigurând astfel un confort sporit pe tot parcursul anului.

Caracteristicile sticlei SGG PLANITHERM® BRONZE permit utilizarea produsului în sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte), dar si în cadrul proiectelor nonrezidentiale precum restaurante, scoli, gradinite etc.

slica

 

TIPURI DE APLICATII:

Sticla SGG PLANITHERM® BRONZE se situeaza în topul preferintelor arhitectilor, consultantilor imobiliari si proiectantilor atunci când în mod exceptional se poate obtine combinatia între aspectul estetic dat de usoare reflexii bronze si un excelent control al confortului la interior.
Indiferent daca este o constructie noua sau renovata, asocierea dintre sticla si tâmplaria de lemn va crea o armonie arhitecturala deosebita. În proiectele de renovare, unitatile de vitraj cu SGG PLANITHERM® BRONZE pot fi folosite în ramele existente.

EXEMPLE DE APLICATII: Ferestre verticale, luminatoare, usi de terase si usi exterioare etc.

Vazuta din exterior, sticla SGG PLANITHERM®BRONZE integreaza constructia în estetica peisagistica datorita plusului de personalitate, dinamism, dar si culorilor calde si primitoare.
Responsabile pentru redarea unui aspect ambiental deosebit, suprafetele vitrate foarte mari pot fi acum utilizate având garantia confortului termic. Lumina naturala si aspectul în transmisie va îmbunatati considerabil calitatea vietii si va proiecta spatiul interior ca parte integranta a mediului natural.

Sticla SGG PLANITHERM® BRONZE seteaza noi standarde estetice dar protejeaza în acelasi timp interiorul de agresiunea solara, conferindu-i intimatate energetica si vizuala, dar si un maxim de transmisie luminoasa..

Primavara

primavara

Vitrajele cu SGG Planitherm Bronze asigura un confort sporit si o temperatura ideala indiferent de schimbarile si capriciile vremii

Vara

vara

Respinge 73% din caldura solara in timpul verii, reducand astfel nevoia utilizarii aerului conditionat si ducand la reducerea consturilor de climatizare

Toamna

toamna2

Cu SGG Planitherm Bronze tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila, confortul, aspectul estetic deosebit si costurile reduse pentru incalzire fiind asigurate.

Iarna

iarna

Elimina zonele reci din apropierea ferestrelor inbunatatind confortul termic in timpul iernii in interior.

Cu SGG PLANITHERM® BRONZE te bucuri de inovatie în ceea ce priveste esteticul si beneficiezi în acelasi timp de un confort sporit pe tot parcursul anului. Prin reducerea emisiilor de CO2 si prin economisirea de energie contribui la reducerea schimbarilor climatice!

sticla7

  • Vitraj izolant: Depunerile SGG PLANITHERM® BRONZE se pozitioneaza întotdeauna pe fata #2 a vitrajului izolant.
  • Laminare: Sticla SGG PLANITHERM® 4S BRONZE poate fi laminata cu conditia ca depunerea sa nu fie în contact cu filmul de PVB.
  • Montarea vitrajelor: Vitrajele cu sticla SGG PLANITHERM® 4S BRONZE trebuie montate conform standardelor în vigoare si instructiunilor generale de procesare

sticla termopan