Aerisire confortabilă Cu noile ferestre de la TRIO NEC pentru o locuinţă sigură

Nou: fereastra 3D se deschide de jur-împrejurul canatului, care se depărtează uşor de ramă. Formarea mucegaiului şi insectele dăunătoare sunt evitate prin această modalitate de aerisire controlată. În acelaşi timp fereastra este complet blocată. Protecţie antiefracţie şi totodată economie de energie!
Cele mai bune condiţii de aerisire pe orice vreme.
Fereastra 3D face posibilă, în afară de deschiderea batantă şi o deschidere sigură în plan paralel. Prin simpla rotire a mânerului canatul ferestrei se depărtează de jur-împrejur de ramă la o distanţă de 6 mm. Fanta de aerisire îngustă, pe întregul perimetru, face posibilă o aerisire economică, fără curenţi de aer. În timp ce în poziţia de deschidere prin oscilare a ferestrei este posibilă pătrunderea ploii, în poziţia de deschidere în plan paralel acest lucru este imposibil chiar şi pe timp de furtună.

Încercaţi aerisirea în siguranţă oferită de noua fereastră 3D de la TRIO NEC.

  • Insectele rămân afară cu noua fereastră de la TRIO NEC este posibil: împiedicaţi pătrunderea insectelor atât ziua, cât şi noaptea. La fereastra 3D canatul se depărtează de ramă cu 6 mm şi împiedică astfel pătrunderea insectelor în locuinţă.
  • Mucegaiul din locuinţă aparţine de domeniul trecutului. Noua fereastră 3D permite o aerisire de durată, fără ca încăperea să fie răcită inutil. Şi deoarece fereastra deschisă este asigurată antiefracţie, se poate aerisi şi în cazul lipsei de durată din locuinţă.
  • Aerisire cu economie de energie. Avantaj fereastră – cheltuieli energetice reduse.
  • Pentru spărgători am pregătit ceva: noua fereastră 3D de la TRIO NEC plasează canatul de jur-împrejur la 6 mm de ramă şi rezistă la tentative de efracţie până la clasa RC2! Componentele de siguranţă din oţel de la Winkhaus fac faţă oricărui spărgător.
  • Fanta îngustă a ferestrei deschisă în plan paralel reduce zgomotul din exterior cu peste 30 % – faţă de poziţia uzuală de des-chidere in poziţie oscilantă.
    Cu noile ferestre 3D de la TRIO NEC vă puteţi bucura de mai multă linişte şi concentrare.